Na brigádu se hlaste u pana Hladiše (tel.: 739 186 972)
nebo pana Poskera (tel.: 778 052 313)
Harmonogram brigád
- Stažení staré antuky a mechu – HOTOVO
- Generální oprava kurtu č. 2, stažení staré antuky až na škváru, překatrování a vrácení 1/4 antuky zpět dne 20.3.2024 – HOTOVO
- Válcování všech pěti kurtů motorizovaným vybračním válcem 27.3.2024 – HOTOVO
- Posečení trávy v celém areálu a okolo plotu a klubovny, odvoz trávy dne 30.3.2024 – HOTOVO
- Jarní údržba kurtu č. 4 dne 28.3.2024 – HOTOVO
- Jarní údržba kurtu č. 3 dne 2.4.2024 – HOTOVO
- Plánovaná údržba – kurt č. 5 dne 6.4.2024 (So) dopoledne
- Plánovaná údržba – kurt č. 2
- Plánovaná údržba – kurt č. 1
- Plánovaná údržba – tréninková stěna kurt č. 6
- Plánovaná údržba – úklid listí v celém objektu, zametení chodníků, úklid klubovny
Přípravné práce jsou již hotové – nyní nás čekají dokončovací práce.
V letošním roce jsme opět použili motorový válec, aby jsme ulehčili členům práci při jarní údržbě. Válcování proběhlo ve středu 20.3. a nyní jsou připravené všechny kurty k finálnímu dokončení jarní údržby.
Na kurtu č. 2 jsme provedli generálku!!!
Odvozili jsme většinu staré antuky, zbytek jsme překatrovali a vrátili zpět. Tento kurt bude vyžadovat minimálně 3x opakovat „Postup při jarní údržbě kurtů“ uvedený níže. Nakonec se na kurt nainstalují nové lajny.
V současné době je hotový kurt č. 3 a 4.
A proběhlo již první sečení trávy okolo celého areálu kurtů a boudy.
Na brigádu se hlaste u pana Hladiše (tel.: 739 186 972) nebo pana Poskera (tel.: 778 052 313)
Postup při jarní údržbě kurtů:
- vyčistit kurty od smetí
- hrablama srovnat povrch kurtu
- srovnat lajny a zaválcovat
- pokud je kurt suchý, je potřeba ho lehce nakropit
- nahodit 16 pytlů na povrch kurtu mezi lajny
- roztáhnout po kurtu nahozenou antuku těžkým železným L profilem se sítí a potom urovnávat povrch nahoru a dolu lehkou síťovačkou
- nakropit kurt !!!
- uklidit listí a nečistoty z celé plochy areálu a okolo plotu
- očistit chodníky
- uklidit dlaždice
- nanosit lavičky, empiry, koše atd.
A máte hotovo 🙂